2011. december 2., péntek

Garnier Pure Active Pórusfelszabadító arclemosó - TESZT

Még a nyáron vettem és most fogyott el. A bőrömről tudni kell, hogy alapvetően zsíros és a mitesszerek mellet pattanások is előjönnek rajta néha-néha. De ezt már nagyjából kinőttem, viszont egy éve volt egy félresikerült arctisztításom a kozmetikusnál és utána januártól júniusig csodaszép aknékkal volt tele az arcom... A nehezén már túl vagyok, igyekszem elfelejteni ahogyan kinéztem fél éven keresztül és azóta megfogadtam, hogy soha többet kozmetikus...

A kis kitérő után a termék: pumpás adagoló, maga a cucc ilyen kis kék zselé olyan "gyógyszeres, semmi extra" illattal. Én úgy használom, hogy bevizezem az arcom egy pumpányit kinyomok a kezembe, felhabosítom majd jó alaposan átdörgölöm az arcom. Van benne mentol, így kellemesen hűsít is. Aztán leöblítem természetesen, és jöhet a tonik stb.
A hatásánál nem tudok olyanokról beszámolni, hogy egyetlen pattanásom sincs mióta ezt használom meg stb. de én nem is várok el ennyit egyetlen arclemosótól. A csomagolás szerint mélyen tisztítja a pórusokat és segít megelőzni a hegek kialakulását. (én az utóbbi miatt őt választottam és nem a kék flakonos tesóját) Erről annyit, hogy tisztának érzem utána az arcom, szinte nem is húzódik. A hegek meg... újak nem keletkeztek, a régiek még megvannak sajnos.
Összességében én egy nagyon jó kis arclemosónak tartom, hű társam a mindennapokban (reggel és este), előtte Clinique-t használtam de szerintem nincs különbség a kettő hatékonysága között.
Az ára 1300-1400 HUF, de akciósan 1000-ért is el lehet csípni.
Újravásárolnám-e? IGEN  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése